Nyt fra Det Faglige Hus Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 4 | 10.07.2014
Kære medlem
Vi sender seks gange om året en nyhedsmail med informationer og tilbud, målrettet dig der er under uddannelse. Vi fortæller om dine rettigheder på arbejdsmarkedet, dine muligheder for dagpenge, gode medlemstilbud m.m., og der vil også være konkurrencer, som du kan deltage i.
I denne nyhedsmail kan du læse om:
  • Gratis medlemskab
  • Bordet fanger
  • Færdig før tid?
  • Anbefal din ven og få en gave
  • Brug dit gavekort
  • Få GRATIS billetter til SPORT
  • Konkurrence
Vi håber, at du tager godt imod vores nyhedsmail. Hvis du har gode ideer til emner eller tilbud, som du mener, vi bør tage op, så hører vi gerne fra dig. Du skal blot klikke på kommentar-linket nederst i mailen.

Vi ønsker dig en god læselyst!
 

Gratis medlemskab

Når du er under uddannelse, kan du få gratis medlemskab af fagforeningen og muligvis også af a-kassen.Læs mere
 

Bordet fanger

Det er vigtigt, at du føler dig sikker på, at du er det rette sted, før din prøvetid udløber. Efter prøveperioden kan din uddannelsesaftale nemlig ikke længere opsiges.


Læs mere
 

Færdig før tid?

Er alle skoleophold og fagprøven overstået? Og har du lært alt, hvad du skal i din praktik? Så er der måske mulighed for at få afkortet din uddannelsestid, hvis du fx ønsker at starte videregående uddannelse, skal på barsel, eller får tilbudt fast arbejde som udlært.

Læs mere
 

Anbefal din ven og få en gave

Når du anbefaler et nyt medlem, der er under uddannelse, får du et gavekort på 100 kr., så snart vi har registreret det nye medlem. Du kan anbefale alle de medlemmer, du vil.

Læs mere
 

Brug dit gavekort

Har du allerede modtaget et gavekort til tøj fra Puma og Hummel – så husk at du skal bruge dit gavekort senest 18 måneder efter, du har modtaget det.

Gå til Gaveshoppen
 

Vind billetter til SPORT

Er du interesseret i sport, kan du som medlem i Det Faglige Hus deltage i konkurrencen om billetter. Lige nu har vi billetter til den nye fodboldsæson i Esbjerg fB. Du skal blot huske at tilmelde dig konkurrencen inden deadline, som du finder på vores hjemmeside.

Tilmeld dig konkurrencen